مواد اولیه :
کره ۲/۳پیمانه (۱۰۶ گرم)
شکر ۱/۳پیمانه (۵۰ گرم)
وانیل شکری۱/۴ قاشق چایخوری
آرد یک و نیم پیمانه (۱۵۵ گرم)
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری (سه گرم)
فندق بو داده و خرد شده یک قاشق چایخوری (پنج گرم)
فندق به میزان لازم
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه
کره و شکر را با همزن میزنیم تا لطیف شود. وانیل شکری، آرد و بیکینگپودر را الک کرده، با مایه مخلوط و با فندق خرد شده ترکیب میکنیم. روی یک سطح صاف آرد پاشیده و خمیر را ورز میدهیم تا به صورت خمیر نرمی در آید. خمیر را در یک کیسه نایلونی به مدت یک ساعت و در جای خنک قرار میدهیم. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت(۱۷۵ درجه سانتیگراد) روشن کرده تا گرم شود. خمیر را با وردنه باز کرده و با قالب گرد آن را قالب زده و روی هر کدام یک فندق میگذاریم. با پالت(کاردک) شیرینیها را داخل سینی شیرینیپزی که از قبل آن را چرب کردهایم، گذاشته و آن را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم. سپس روی پنجره فلزی قرار داده تا سرد شوند. شکلات را به روش بنماری آب میکنیم، ماسورهای را که حروف با آن مینویسیم در قیف قرار داده و شکلات آب کرده را در قیف ریخته و روی شیرینیها را با آن تزیین مینماییم، سپس میگذاریم تا شکلاتها سفت شوند.