مواد اولیه :
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم
شکر ۳۵۰ گرم
پودر شکر ۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
جوهرلیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
آب دو قاشق سوپخوری
سفیده تخممرغ شش عدد
طرز تهیه
سفیده تخممرغها را در شکر و پودر نارگیل ریخته و با قاشق چوبی هم میزنیم تا مخلوط شوند. سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم که ته ظرف نسوزد. انگشت را در مایه فرو برده و باید انگشت گرمای آن را حس کند اما نسوزد. در این حالت ظرف را از روی حرارت برداشته، آب و جوهرلیمو را افزوده و هم میزنیم. در پایان آرد برنج و پودر شکر را در مواد ریخته و کاملا هم میزنیم. اگر پودر نارگیل خشک بود، یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز در آن میریزیم. در دیس مخصوص کاغذ روغنی انداخته با قیف ساده دایرههای متوسط زده، فاصله را کاملا رعایت میکنیم و به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد در فر میپزیم.