شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

شیرینی نارنجکی

پخت شیرینی نارنجکی , پخت شیرینی   مواد لازم :

تخم‌مرغ یک عدد
ماست یک پیمانه
آرد یک پیمانه
زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد لازم برای شربت :

شکر دو لیوان
مخلوط آب و زعفران یک لیوان

طرز تهیه :   تخم‌مرغ را زده، ماست را اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. آرد را اضافه کرده و دوباره مخلوط را زده تا گلوله‌گلوله نشود. جوش‌شیرین را افزوده و نیمی از زعفران را با مایع مخلوط می‌کنیم. روغن را داغ کرده و با قاشق از مایع حاضر شده در روغن می‌اندازیم تا سرخ شود. شکر، آب و نیم دیگر زعفران را حرارت داده تا قوام بیاید سپس شیرینی‌های سرخ شده را در شربت انداخته تا به خرد مواد برود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top