مواد اولیه :
کره ۱۸۰ گرم
پودر شکر ۶۰ گرم
زرده تخممرغ یک عدد
وانیل ۱/۸قاشق مرباخوری
آرد ۲۵۰ گرم
پودر بادام ۳۰ گرم
شکلات شیری ۲۰۰ گرم
بادام یا پسته خرد شده به میزان لازم
طرز تهیه
کره، پودر شکر، زرده تخممرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه زده تا با هم مخلوط شوند. پودر بادام و آرد را نیز افزوده و با دست مواد را با هم مخلوط میکنیم. در صورتی که خمیر چسبناک بود آن را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
از خمیر گلولههای کوچکی به اندازه ۱۲-۱۰ گرم برداشته وآن را با دست به شکل لوله در میآوریم، سپس لولهها را به صورت نعل شکل فرم داده و آنها را در سینی چرب نشده میچینیم.
سینی را در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه قرار میدهیم تا شیرینیها بپزند.
شکلات را روی بخار آب قرار داده تا نرم و روان شود. دو طرف شیرینیها را در شکلات زده و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم. وقتی که شکلات کمی خودش را گرفت، روی آنها پسته یا بادام میپاشیم.