پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

شیرینی نعلی

مواد اولیه :


 کره                                                                                                        ۱۸۰ گرم

 پودر شکر                                                                                       ۶۰ گرم

 زرده تخم‌مرغ                                                                                         یک عدد

 وانیل                                                                             ۱/۸قاشق مرباخوری

 آرد ۲۵۰ گرم

 پودر بادام ۳۰ گرم

 شکلات شیری ۲۰۰ گرم

بادام یا پسته خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه

کره، پودر شکر، زرده تخم‌مرغ و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه زده تا با هم مخلوط شوند. پودر بادام و آرد را نیز افزوده و با دست مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. در صورتی که خمیر چسبناک بود آن را به مدت دو ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.


از خمیر گلوله‌های کوچکی به اندازه ۱۲-۱۰ گرم برداشته وآن را با دست به شکل لوله در می‌آوریم، سپس لوله‌ها را به صورت نعل شکل فرم داده و آنها را در سینی چرب نشده می‌چینیم.

سینی را در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه قرار می‌‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزند.

شکلات را روی بخار آب قرار داده تا نرم و روان شود. دو طرف شیرینی‌ها را در شکلات زده و روی کاغذ روغنی قرار می‌‌دهیم. وقتی که شکلات کمی خودش را گرفت، روی آنها پسته یا بادام می‌‌پاشیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top