جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

شیرینی ونیزی

مواد اولیه :
شیرینی ونیزی


کره                                           یک پیمانه

 پودر قند                                    نصف پیمانه

 تخم‌مرغ                                                یک عدد

 وانیل شکری                 ۱/۴ قاشق چایخوری

 نمک                            ۱/۸قاشق چایخوری

 آرد                                     دو و نیم پیمانه

 بیکینگ‌پودر                 یک قاشق چایخوری

پودر پسته برای تزیین             به میزان لازم

طرز تهیه

فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کرده تا گرم شود. کره و پودر قند را در ظرفی ریخته، با همزن برقی زده تا لطیف شود. پس از آن تخم‌مرغ و وانیل را افزوده، آرد، بیکینگ پودر و نمک را نیز الک کرده و به تدریج به مواد بالا می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم تا خمیر نرمی حاصل شود. سپس در قیف با سر ماسوره شکوفه می‌زنیم و به فاصله مناسب داخل سینی شیرینی‌پزی آغشته به آرد به فاصله ۱۰ سانتی‌متر شکوفه می‌زنیم و در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا این که ترد شده و به رنگ طلایی کم‌رنگ درآیند. پس از آن، سینی را از فر بیرون آورده و بعد از دو دقیقه، روی پنجره فلزی منتقل کرده تا سرد شود. سپس روی آنها را با پودر پسته تزیین می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top