یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

شیرینی پسته ای

مواد اولیه :


کره                                                                                      ۴/۳ پیمانه

پودر قند                                                                                   ۳/۲ پیمانه

زرده تخم‌مرغ                                                                                           یک عدد

وانیل شکری                                                                               ۴/۱قاشق چایخوری

پودر پسته                                                                                       نصف پیمانه

بیکینگ پودر                                                                          نصف قاشق چایخوری

آرد                                                                                               یک پیمانه

شکلات ذوب‌شده                                                                                  ۵۰ گرم

خلال پسته                                                                                     ۴/۱پیمانه


طرز تهیه

کره و پودر قند را با همزن برقی می‌زنیم تا لطیف شود. زرده تخم‌مرغ را نیز همراه وانیل اضافه کرده، با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس پودر پسته، بیکینگ پودر و آرد را به مواد افزوده و ورز می‌دهیم تا وقتی که خمیر به دست نچسبد. خمیر آماده شده را روی یک سطح پهن کرده و قالب می‌زنیم. خمیرهای قالب‌زده را در یک سینی فر لبه کوتاه با فاصله کنار هم چیده و سینی را در طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده‌ایم، به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها بپزند. سینی را از فر بیرون آورده و بعد از دو دقیقه شیرینی‌ها را روی پنجره فلزی قرار می‌دهیم تا سرد شوند. روی شیرینی‌ها را با شکلات و خلال پسته تزئین می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top