مواد اولیه :
- کدو حلوایی دو پیمانه
- برنج سه پیمانه
- پیازداغ نصف پیمانه
- شکر یک الی دو قاشق غذاخوری
- آب زعفران دو قاشق سوپخوری
- نمک و دارچین به میزان لازم
- کره یا روغن حیوانی به میزان لازم
طرز تهیه:
کدو را پوست کنده و رگ، ریشه و تخم آن را جدا میکنیم سپس آن را به صورت مربعهای ۲×۲ خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. پیازداغ را به آن اضافه کرده و برنج را که از قبل شسته و خیس کردهایم، آبکش میکنیم. کف قابلمه روغن ریخته سپس یک لایه برنج یک لایه کدو حلوایی سرخ شده و پیاز داغ ریخته کمی پودر دارچین و در صورت دلخواه شکر میریزیم. به همین صورت لایه لایه برنج و کدو میریزیم و در انتها زعفران دم کرده و روغن حیوانی روی برنج داده و ۴۰ دقیقه آن را دم میکنیم.
نکته:
این پلو با خورش شله قرمه سرو میشود.