چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

شیرین پلو

مواد اولیه :

  • کدو حلوایی دو پیمانه
  • برنج سه پیمانه
  • پیازداغ نصف پیمانه
  • شکر یک الی دو قاشق غذاخوری
  • آب زعفران دو قاشق سوپخوری
  • نمک و دارچین به میزان لازم
  • کره یا روغن حیوانی به میزان لازم


طرز تهیه:

کدو را پوست کنده و رگ، ریشه و تخم آن را جدا می‌‌کنیم سپس آن را به صورت مربع‌های ۲×۲ خرد کرده و در روغن تفت می‌‌دهیم تا طلایی شود. پیازداغ را به آن اضافه کرده و برنج را که از قبل شسته و خیس کرده‌ایم، آبکش می‌‌کنیم. کف قابلمه روغن ریخته سپس یک لایه برنج یک لایه کدو حلوایی سرخ شده و پیاز داغ ریخته کمی پودر دارچین و در صورت دلخواه شکر می‌‌ریزیم. به همین صورت لایه لایه برنج و کدو می‌‌ریزیم و در انتها زعفران دم کرده و روغن حیوانی روی برنج داده و ۴۰ دقیقه آن را دم می‌‌کنیم.

نکته:

این پلو با خورش شله قرمه سرو می‌‌شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top