چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار

طرز تهیه ترحلوا,طرز تهیه حلوا مخصوص افطار

 
مواد مورد نیاز :

 آرد برنج  ۱۱۵ گرم
 شکر  ۱۲۰ گرم
 آب  ۱۷۰ میلی لیتر
 گلاب  ۶۰ میلی لیتر
 زعفران دم کرده ½ قاشق چایخوری
روغن ½ پیمانه
هل کمی

طرز تهیه :
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

طرز تهیه شربت :
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت ۳ دقیقه بجوشد .
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top