
مواد لازم:
گندم پوستکنده: ۲ پیمانه
گوشت با کمی چربی: ۳۰۰ گرم
دارچین: مقداری
نمک: یک قاشق چایخوری
شکر: به میزان لازم
کره: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد
آب گوشت: ۵ لیوان
طرز تهیه:
در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری آب آبگوشت میپزیم. گوشت و گندم پخته را با هم مخلوط کرده و میکوبیم تا حالت کشدار پیدا کند. همچنین میتوان گندم پخته و کمی خنک شده را در مخلوطکن بریزیم و با گوشت کوبیدهشده مخلوط کنیم و هم بزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی آب گرم میریزیم و آرام روی حرارت به هم میزنیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسهای حلیم را میکشیم و روی آن را با شکر و دارچین میپوشانیم و کره آب شده را روی آن میریزیم.