چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه دلمه کباب ( هلند )

 

این غذا جزء غذاهای سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفته‌ای یک بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه می‌کنند.
مواد لازم :
کلم‌برگ سفید و قرمز= دو عدد
آب گوشت=دو لیوان
گوشت چرخ‌کرده= ۴۰۰ گرم
کره= ۵۰ گرم
خرده‌های نان ساندویچ =۸۰ گرم
پیاز سرخ شده= دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه :
کلم‌برگ‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه در آب‌جوش و نمک قرار دهید تا نرم شود. سپس برگ‌ها را به آرامی و با دقت جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ‌کرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، در نهایت خرده‌های وسط نان ساندویچی را به گوشت‌ چرخ‌کرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ‌کرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمه‌ای بگذارید و مقدار آب‌گوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید.
سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمه‌ها قرار دهید تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نیم‌ساعت کاملا پخته می‌شوند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top