جمعه , ۹ آبان ۱۳۹۹

طرز تهیه شکلات پسته ای

este

مواد لازم برای ۳۰ عدد:

قیسی خرد شده ۱۵۰ گرم
زردآلوی خرد شده ۱۵۰ گرم
آب پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
شکلات سفید (شیری) رنده شده ۱۵۰ گرم
کره ی پاستوریزه ۱ قاشق غذاخوری
خامه ی سفت پاستوریزه یک چهارم پیمانه (۵۰ گرم)

پودر نارگیل سه چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم)
مغز پسته ی خرد شده ۲۵ گرم
شکلات قهوه ای خرد شده ۶۰ گرم

روش تهیه:

– قیسی، زردآلو و آب پرتقال را در کاسه با هم مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت کنار بگذارید.

– شکلات سفید و کره را در کاسه ای دیگر به روش حرارت غیر مستقیم (بن ماری) ذوب کنید.

– خامه، پودر نارگیل و مخلوط میوه ها را به آن اضافه نمایید و با هم به خوبی مخلوط کنید.

– در یک سینی، مغز پسته ی خرد شده را بریزید و از مخلوط آماده شده ی فوق با قاشق مرباخوری بردارید و روی مغز پسته ها بغلتانید تا به صورت گلوله در آید.

– حال گلوله ها را حدود ۲-۱ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

– سپس شکلات قهوه ای را به روش بن ماری ذوب کنید.

– داخل قیف خامه پاش (سرقیف باریک باشد) را از شکلات قهوه ای پر کنید و روی شکلات ها را(مطابق شکل) به صورت ردیفی سس شکلات بریزید.

– سپس آنها را در یخچال قرار دهید تا شکلات نیز خشک و سرد شود.

– پس از این مرحله شیرینی ها را در ظرف دربسته ای قرار دهید و در یخچال نگه داری کنید.

* نکته:

روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و … قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top