شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه شیرینی کره ای با ژله

شیرینی

 

 

 

مواد لازم :

 

نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
آرد ۲ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
کره ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی به مقدار لازم
پودر قند ۱/۲ پیمانه

 

 

طرز تهیه :

آرد ، پودر قند و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده با کره مخلوط کرده و ورز دهید تا اینکه به صورت خرده نان در آید . وانیل شکری و زرده تخم مرغ هارا اضافه کرده تا به صورت خمیر درآید . خمیر را ورز داده تا آنکه نرم شود ، خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده وبه مدت ۱ ساعت داخل یخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .

 

خمیر را نازک پهن کرده و به شکل ستاره یا به شکل گل قالب بزنید ، تعداد قالبها باید زوج باشد و با یک قالب کوچکتر وسط نیمی از خمیرهای قالب زده را مجدداً قالب بزنید تا تو خالی شوند . شیرینی ها را داخل سینی مخصوص شیرینی پزی قرار دهید وبه مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اینکه رنگش طلایی روشن شود . هنگامی که سرد شد ،ژله یا مارمالاد را روی نیمی از شیرینی ها مالیده و روی آن شیرینی هایی را که وسطشان رادرآورده اید قرار دهید و در آخر روی تمام شیرینی ها پودر قند بپاشید . سینی را ازفر بیرون آورده بعد از۲ دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار داده تا سرد شوند

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top