برای تهیه این کوکو میتوانید همراه با فلفل دلمهای،از قارچ و پیازچه نیز استفاده کنید.
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴ نفر:
تخممرغ=۶ عدد
سیبزمینی متوسط=یک عدد
پیاز متوسط= یک عدد
مرغ پخته شده= یک پیمانه رنده شده
شیر=یک چهارم پیمانه
کره= ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای قرمز و سبز=نصف از هر کدام
روغن زیتون=یک قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا= نصف پیمانه (اختیاری)
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
• شیر و تخم مرغ و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
• سیب زمینی را پوست کنده و به قطعات مکعبی شکل یک سانتیمتری تقسیم کنید.
• سیب زمینیها را درون روغن زیتون در یک تابه آنقدر سرخ کنید تا نرم شوند سپس نمک اضافه کنید.
• در حین سرخ شدن سیبزمینیها، پیاز و فلفلهای دلمهای را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
• آنها را به سیبزمینیهای در حال سرخ شدن اضافه کنید و آنها را نیز سرخ کنید.
• در یک کاسه مرغ و سبزیجات را با هم مخلوط کنید.
• در یک ظرف نسوز مخصوص فر، کره را آب کنید.
• مخلوط تخممرغ و شیر را درون ظرف ریخته و مرغ رنده شده و نیز سبزیجات را روی مخلوط پراکنده کنید.
• در صورت تمایل، روی آنها پنیر موزارلا بریزید.
• مواد تهیه شده را به مدت ۲۰ دقیقه در فر حرارت دهید.
برچسب زده شده با :اشپزی دریایی طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات طرز تهیه کوکو تن ماهی طرز تهیه کوکو ماهی غذا با تن ماهی غذا با ماهی کتلت قلقلیِ تن ماهی کتلت ماهی کوکو کوکو با تن ماهی کوکو تن ماهی کوکو ماهی کوکو ماهی تن کوکوی ذرت و ماهی