یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه مربا هلو

مربا هلو

 

 

مواد لازم :

 

شکر ۱ کیلو
آب ۳ پیمانه
بادکا ۱/۴ پیمانه
هلو ۱ کیلو
خلال بادام ۱/۴ پیمانه
وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
آب لیموی تازه ۱/۴پیمانه

 

طرز تهیه :

 

یک کیلو شکر را با سه پیمانه آب و بادکا روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا قوام آید . پس از قوام آمدن , حرارت را خاموش می کنیم .

 

برای انتخاب هلو بهتر است , هلوهائی را انتخاب کنیم که رنگ زرد زعفرانی داشته باشند , سپس هلو را پوست گرفته و برش می دهیم , بهمراه خلال بادام در شیشه می رییزیم , شربت را روی آن ریخته , در شیشه را محکم می بندیم. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و شیشه را درون آن قرار می دهیم بطوریکه تا سه چهارم شیشه را آب بگیرد وروی حرارت قرار می دهیم .

 

زمانیکه آب به جوش آمد , حرارت را ملایم کرده و حدود بیست دقیقه شیشه در اب بجوشد . پس از این دت از اب داغ بیرون آورده , در آن را باز کنید وانیل و آب لیمو را اضافه کنید و در شیشه را محکم ببندید. دوباره در آب جوش قرار دهید بعد از چند جوش از آب بیرون آورید .

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top