چهارشنبه , ۲۸ آذر ۱۳۹۷

طرز تهیه موسکا

موسکا

 

 

موادلازم:

 

بادنجان ورقه ای شش عدد
گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
سیب زمینی آب پز سه عدد
فلفل دلمه ای خردشده سه عدد
پنیرپیتزا یک بسته
رب گوجه فرنگی چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
ژامبون خردشده ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
پیاز خردشده یک عدد
سیر رنده شده یک عدد
سس سفید دو پیمانه

 

 

طرز تهیه

پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده با مقداری روغن مایع تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت، رب گوجه فرنگی، قارچ، ژامبون و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم. آن گاه نمک، فلفل و آویشن را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم و شعله را خاموش می کنیم.

 

در این لحظه سیب زمینی را له کرده و نیمی از آن را داخل مواد می ریزیم و باقی مانده آن را با سس سفید مخلوط می کنیم. بعد ظرف را چرب کرده، سس سفید را ته ظرف ریخته و صاف می کنیم، روی آن بادنجان ورقه شده را می چینیم سپس روی آن مواد را ریخته و صاف می کنیم آن گاه سس سفید و پنیر پیتزای رنده شده را روی آن می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرارداده تا سطح غذا طلایی شود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top