پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

طرز تهیه پلوی هندی

مواد اولیه :


سینه مرغ                                                                                             یک عدد

برنج                                                                                                                         چهار پیمانه

نعنا،  جعفری،  گشنیز خرد شده از هر کدام                                                              ۴/۱پیمانه

رب گوجه‌فرنگی                                                                                          ۴/۱ پیمانه

پیاز خلالی سرخ شده سه قاشق غذاخوری

بادام هندی خام نصف پیمانه

بادام خام پوست گرفته نصف پیمانه

ادویه کاری یک قاشق غذاخوری

گراماسالا یک قاشق غذاخوری

سیر له شده دو حبه

زنجبیل رنده شده یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز تند یک عدد

شیر نصف پیمانه


زعفران یک قاشق مرباخوری

هل چهار عدد

روغن،  نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

ظرف را روی حرارت قرار داده مقداری روغن می‌ریزیم، سپس بادام‌ها را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. بادام‌ها را از روغن خارج کرده، روی دستمال قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن‌ها گرفته شود. پیاز، زنجبیل، سیر و فلفل سبز خرد شده را درون ظرف روغن می‌ریزیم، مرتب هم می‌زنیم تا خوب تفت بخورند. سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم. پس از تفت خوردن ادویه‌ها را به همراه نمک و فلفل اضافه می‌کنیم. سبزی‌های خرد شده را اضافه کرده، تفت می‌دهیم و رب گوجه فرنگی را نیز می‌افزاییم. سپس مواد را از روی حرارت بر می‌داریم. برنج را داخل آب جوش که درون آن هل انداخته‌ایم، ریخته تا جوش بیاید. (نوع برنج بهتر است برای این غذا باسماتی باشد) بعد برنج را آبکش می‌کنیم. مقداری از برنج را ته ظرف ریخته، سپس مواد آماده شده گوشت را وسط آن قرار می‌دهیم، بقیه برنج را روی آن می‌ریزیم، شیر و زعفران را مخلوط کرده روی برنج می‌دهیم، پس از بخار کردن دم‌کنی را روی ظرف قرار می‌دهیم تا دم بکشد. می‌توان ظرف غذا را درون فر قرار داد و با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد پخت آنگاه پس از گذشت ۴۵ دقیقه حرارت را کم کرده و نیم ساعت دیگر می‌گذاریم تا بماند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top