شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

طرز تهیه کیک سیب و دارچین

مواد لازم:
تخم مرغ=۱ عدد
روغن=۴/۳ لیوان
دارچین=۱ قاشق مرباخوری
آرد=۱ لیوان
سیب نرم شده=۱ و ۲/۱ عدد
پودر شکر=۴/۱ لیوان
بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزئین:
مربای توت فرنگی=۱ لیوان
پودر نارگیل=به مقدار لازم
برگ نعناع
چوب دارچین
طرز تهیه:
۱٫ تخم مرغ+شکر+دارچین+روغن را در ظرفی ریخته با همزن دستی خوب مواد را هم بزنید.

۲٫ سیب نرم شده+آرد+بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

۳٫ ظرف مخصوص کیک را کمی چرب کرده،آرد بپاشید سپس مواد را در ظرف ریخته ظرف را در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید  و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید

۴٫ کیک را از فر خارج کرده سپس طبق شکل وسط آن مربا بریزید.

۵٫ چند عدد کاغذ به صورت سیب بریده طبق شکل روی کیک بگذارید سپس روی سطح کیک پودر نارگیل بپاشید .

۶٫ کاغذها را از روی سطح کیک برداشته تا روی سطح کیک شکل سیب نقش بسته باشد.

۷٫ با چند عدد برگ نعناع تازه و چوب دارچین برگ و ساقه سیب را تزئین کنید.

۸٫ کیک را در یخچال گذاشته پس از اینکه کمی خنک شد آنرا برش دهید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top