شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

طرز تهیه کیک یزدی


مواد لازم:
۱-روغن جامد آب شده ۱۵۰گرم
تخم مرغ     ۳عدد
ماست     ۲۰۰گرم
نمک میوه وجوش شیرین و وانیل     ۱ قاشق مربا خوری
آرد     ۳۰۰گرم

پودر شکر     ۲۰۰گرم
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها را داخل ظرفی شکسته وبا مفتول دستی بزنید تایکدست شود سپس پودر شکر را به آن اضافه نمائیدوبعد ماست ووانیل جوش شیرین ونمک میوه را داخل خمیر ریخته ؤمخلوط می کنیدان گاه آرد رابا الک کم کم اضافه نموده تا خمیر نرمالی بدست آیدسپس خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ساده در قا لبهای مخصوص کیک یزدیبزنید وقا لبها را در سینی چیده ودر فر ۲۵۰درجه قرار داده تا پخته شودتذکر(داخل قالبهای را یا با روغن چرب کرده ویا کپسول مخصوص قالبها را از لوازم قنادها تهیه نمائید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top