مواد اولیه :
پیاز ۲۰۰ گرم
گوجهفرنگی ۵۰۰ گرم
برنج دو پیمانه
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
نان لواش و روغن به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را شسته و همراه دو قاشق غذاخوری نمک به مدت دو ساعت خیس میکنیم. گوشت را به صورت قلقلی درست کرده و در روغن سرخ میکنیم. پیازها را خرد کرده و همراه روغن روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه تفت میدهیم تا برشته و طلایی رنگ شود. گوجهفرنگیها را رنده کرده و پوست اضافه آنها را دور میریزیم. برنج را در آب جوش ریخته و سپس آبکش میکنیم. کف قابلمه را چرب کرده و با نان لواش میپوشانیم. از برنج را درون قابلمه ریخته و از مخلوط گوشت و پیاز را روی آن میریزیم و در دو مرحله دیگر برنج و مخلوط را به مواد درون قابلمه اضافه میکنیم. در انتها گوجهفرنگی را نیز روی برنج ریخته و بدون اینکه آن را با پلو مخلوط کنیم، روی حرارت کم به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم، تا دم بکشد. در این مدت هر ۱۰ دقیقه یکبار در قابلمه را برداشته و در صورت لزوم با لیوان دور قابلمه آب میریزیم تا آب به ته قابلمه برسد.