مواد لازم :
بامیه | ۵۰۰ گرم |
سرکه و آب | از هر کدام دو پیمانه (۵۰۰ میلیلیتر) |
نمک | نصف قاشق مرباخوری |
سیر | سه حبه |
فلفل تند | دو عدد |
برگ گلپر | چهار عدد |
نمک | یک و نیم قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
ابتدا بامیهها را شسته و با قیچی انتهای آن را جدا میکنیم. سپس آنها را در قابلمه ریخته، با ۲۵۰ میلیلیتر سرکه، ۲۵۰ میلیلیتر آب و نصف قاشق مرباخوری نمک روی حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد. پس از پختن، بامیهها را آبکش کرده و میگذاریم تا سرد شود. بامیه، فلفل تند، سیر و برگ گلپر را با هم مخلوط کرده و در شیشه میریزیم. یک پیمانه سرکه یک پیمانه آب و یک و نیم قاشق سوپخوری نمک را مخلوط کرده و هم میزنیم تا نمک در آب حل شود محلول را روی بامیهها ریخته، در شیشه را محکم بسته و در جای خنک نگهداری میکنیم. بعد از دو هفته ترشی آماده است.