چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه ی ترین مرغ و گوساله

پخت ترین گوساله, نحوه پخت ترین مرغ و گوساله
مواد لازم :

 مرغ و گوشت چرخ‌ کرده  ۵۰۰ گرم
 پیاز خردشده و تخم مرغ زده شده  از هر کدام یک عدد
 ژامبون خردشده  سه برگ
 سیر له‌ شده  یک حبه
 پودر نان  یک پیمانه
خمیر پاستری ۲۲۵ گرم
سرکه قرمز یک قاشق سوپخوری
پسته ۳/۴ پیمانه
پوست پرتقال و لیمو نصف پیمانه
سینه مرغ یک عدد
فیله گوشت ۷۵ گرم

طرز تهیه:
گوشت‌های چرخ‌شده را همراه پیاز، پوست پرتقال و لیمو، ژامبون، سیر، تخم‌مرغ، پودر نان، سرکه و پسته با هم مخلوط کرده،  از این مخلوط را در قالب چرب‌شده کیک صبحانه ۲۱ × ۱۴ قرار داده، روی مواد را با برش‌های باریک و بلند سینه مرغ و فیله گوشت به صورت یک در میان پوشانده و مابقی مواد را روی سطح آن قرار داده، دور ظرف را با فویل پوشانده و دو ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. ترین را بعد از ۳۰ دقیقه از قالب جدا کرده تا کاملا خنک شود. خمیر پاستری را در ابعاد ۴۰ ×۵۰ پهن کرده ترین آماده شده را در وسط آن قرار دهید با کارد بر روی خمیر خطوطی ایجاد کرده تا بتوانید آن را دور ترین بپیچید. کناره‌های خمیر را با دست به هم چسبانده و به مدت ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده تا رنگ آن قهوه‌ای روشن شود سپس به همراه سس سرو کنید.

نکته:
حتما قبل از برش دادن ترین باید در دمای محیط خنک شود.
پودر نان از آسیاب کردن نان فرانسوی خشک‌شده به دست می‌آید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top