سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه ی جوجه کبابی ژاپنی با برشهای کدو

جوجه کباب ژاپنی , طرز تهیه جوجه کباب
مواد لازم :

 گوشت ران مرغ بدون پوست  ۴۵۰ گرم
 روغن  ۲ قاشق سوپخوری
 سس سویا  ۲ قاشق سوپخوری
 آب لیموترش  ۳ قاشق سوپخوری
 شکر  ۳ قاشق مرباخوری
کدو ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
روی پوست ران جوجه به فواصل یک سانتیمتر از هم با چاقو شیارهایی بزنید بطوریکه تا حدودی روی گوشت آن نیز برش نازکی بخورد , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و دو طرف مرغها را سرخ کنید , مخلوط سس سویا , شکر و آبلیمو را افزوده و بهم بزنید تا مرغ به سس آغشته شود , با چاقوی تیزی مرغ را از جای شیارها کاملا ببرید و با برشهای کدو سرخ شده سرو نمایید .
طرز تهیه برشهای کدو :
کدو را بصورت مورب خرد کنید , روغن را در ماهیتابه گرم کرده و کدوها را روی شعله زیاد در ان سرخ کنید تا ترد شوند سپس مخلوط رب گوجه , آبلیمو و شکر را بیافزایید و بهم بزنید .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top