
آماده سازی: ۱۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۴۵ دقیقه
مواد اولیه : برای ۴ نفر
کره
۲ قاشق سوپخوری
روغن کانولا
۱ قاشق سوپخوری
پیاز (خرد شده)
۱ عدد
هویج (خرد شده)
۲ عدد
کرفس (خرد شده)
۲ ساقه
سیر (ریز شده)
۲ حبه
آویشن
۱ قاشق سوپخوری
برگ بو
۲ عدد
سس گوجه فرنگی
۲ قاشق سوپخوری
پاپریکا
۱ قاشق چایخوری
نمک
۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه
۱/۲ قاشق چایخوری
عصاره مرغ
۵ فنجان
سس ورسستر شایر
۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش (تازه)
۱ قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب)
۱/۴ فنجان
ماهی سالمون
۴۵۰ گرم
پیازچه (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو)
۲ قاشق سوپخوری
آویشن ۱ قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا ۱ قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)
طرز تهیه :
۱٫ یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. ۱ دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.
۲٫ با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.
نکته :
من سالمون را در مقداری روغن تفت دادم. شما می توانید آن را در فر بپزید یا آب پز کنید.