چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

طرز تهیه ی کیک پنیر با سیب

 

طرز تهیه کیک پنیر, کیک پنیر با سیب
مواد لازم خمیر کیک :

کراکر سبوس دار گندم  سه فنجان
 کره آب شده نصف فنجان

طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت داغ کنید . کراکر و کره را در مخلوط کن با هم مخلوط کنید ، سپس آن را روی سینی پخت ریخته وفشرده کرده و آن را کنار بگذارید .

مواد داخل کیک :

 پنیر خامه ای ۸۰۰ گرم
 شکر یک فنجان
 وانیل یک قاشق چای خوری
 تخم مرغ  ۴ عدد
 آرد  یک چهارم فنجان
دارچین ۳ قاشق چای خوری
آب سیب یک چهارم فنجان
سیب پوست کنده ۱۴ برش

طرز تهیه :
در یک کاسه بزرگ ، پنیر خامه ای ، شکر و وانیل را با هم ترکیب کرده و در مخلوط کن با سرعت متوسط مخلوط کنید . تخم مرغ ها را یک به یک به آن اضافه کنید . آرد ، دارچین و آب سیب را به آن افزوده و به آرامی مخلوط کنید . مخلوط بدست آمده را روی خمیر بریزید . خمیر بدست آمده را به مدت یک ساعت بپزید . سپس برشهای سیب را روی کیک بریزید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر آن را بپزید . قبل از سرو کردن ، یک شب ، کیک را در یخچال نگه دارید

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top