پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

عدس پلو با میگو

مواد لازم:
برنج=۵۰۰ گرم
عدس پخته=۲۵۰ گرم
میگوی تمیز شده=۲۰۰ گرم
پیاز متوسط=۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
گوجه فرنگی=۳ عدد
زعفران=به میزان لازم
روغن مایع=به میزان لازم
کره=۲۵ گرم
طرز تهیه:
۱٫ پیاز را خلال کرده با روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید و با پیاز مخلوط کنید.
۲٫ عدس پخته  شده+ ادویه را اضافه کرده هم بزنید سپس میگوی تمیز کرده را به آن اضافه کنید. مواد را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی بپزد.
۳٫ برنج را آبکش کنید و سپس لابلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و کره و زعفران آبکرده را روی برنج بدهید.
۴٫ قابلمه برنج را به مدت ۱ و نیم ساعت الی ۲ ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشید.
نکته: دقت کنید عدس آنقدر نپزد که له شود.
در صورت تمایل می توانید کمی زرشک را سرخ کرده و موقع کشیدن برنج به آن اضافه کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top