پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

عدس پلو با کلم

مواد اولیه :


برنج خیس کرده                                                                                      سه پیمانه

 عدس                                                           یک پیمانه

 لوبیا چیتی                                                                       یک پیمانه

 هویج خرد شده                                                              یک پیمانه

کلم قمری خرد شده                                                   ۵۰۰ گرم

سبزی پلو خرد شده                                                       ۱۵۰ گرم

 پیاز سرخ شده                                                                 دو عدد

 نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و روغن                      به میزان لازم

طرز تهیه

لوبیا چیتی و عدس را جداگانه پخته و در انتهای پخت به آنها نمک و فلفل می‌زنیم تا طعم‌دار شوند. کلم قمری و هویج را به پیاز سرخ شده افزوده و تفت می‌دهیم. نمک، فلفل و زردچوبه را به آنها اضافه کرده، سپس سبزی را نیز تفت داده و کنار می‌گذاریم. برنج شسته شده را با پنج پیمانه آب درون قابلمه روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود. کمی نمک و روغن داخل آن ریخته و تمام مواد را به آن اضافه می‌کنیم تا مثل استانبولی برنج دم بکشد و به صورت کته آن را می‌پزیم و در آخر آب زعفران روی آن ریخته و سرو می‌نماییم.

نکتــه:

این غذا نیازی به گوشت ندارد و می‌توانید به جای عدس از دال عدس و به جای کلم قمری از کلم برگ نیز استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top