یکشنبه , ۶ مهر ۱۳۹۹

عدس پلو

مواد لازم:
برنج=۱ کیلو
عدس=۲۵۰ گرم
قارچ=۲۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده=۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق سوپخوری
روغن مایع=۱ فنجان
پیاز سرخ شده=۳ قاشق سوپخوری
زعفران سائیده=۱ قاشق چایخوری
زرشک سرخ شده=۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بمقدار لازم
طرزتهیه:
برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را ۳-۲ ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با ۳ فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم . سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد.
زرشک را در آخر روی پلو می ریزیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top