
مواد اولیه :
فیله گوساله =۲۴۰گرم
آب پیاز= دو قاشق سوپخوری
سس سویا= یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون =۱۰۰ گرم
موادلازم برای تهیه سس:
آب آلبالو =نصف پیمانه
آب انگور قرمز =یک و نیم پیمانه
آرد ذرت =یک قاشق سوپخوری
قارچ خردشده= ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
فیله گوساله را به تکههای ۷۰ گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم میزنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی میزنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود. سپس قارچ را اضافه کرده و پس از دو دقیقه از روی حرارت برمیداریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف میشود. تکههای گوشت را روی حرارت به ترتیب سه دقیقه یک طرف و دو دقیقه طرف دیگر قرار داده و سرخ میکنیم و مطابق تصویر به روی هم میچینیم. سس را روی تکههای گوشت میریزیم و به دلخواه تزئین و سرو میکنیم.