پنج شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۹

فیله ماهی با سس کاری

مواد لازم:
فیله ماهی=۸قطعه
دوغ یا ماست شیرین=۱پیمانه
موز =۱عدد
خامه =۱پیمانه
سس مایونز=۱قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و پودر کاری= به میزان لازم
پنیر گودا=۱۰۰ گرم
روغن مایع= ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
فیله ماهی را در دوغ (بدون گاز)به مدت نیم ساعت بخوابانید .در این میان موز را پوست بکنید, قطعه قطعه کنید و با یک چنگال کاملاً له کنید , سپس به موز, خامه , سس مایونز, نمک , فلفل و پودر کاری را افزوده و خوب مخلوط کنید, پنیر را رنده کنید و نیمی از آن را با سس مخلوط کنید, فیله ماهی را کمی با روغن مایع چرب کنیدو در فر یا ماهیتابه کباب کنید و سپس سس راروی ماهی ها مالیده و رویش پنیر ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گذارده تا پنیرها آب شود. ماهی تازه را تا حد ممکن همان روز خرید مصرف کنید. در غیر این صورت می توانید آن را در کاغذ آلومینیوم بپیچید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top