سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

قرمزه نخودچی؛ غذای اصفهانی

قرمزه نخودچی از نمونه غذاهای سنتی و قدیمی در اصفهان می‌باشد که در حال حاضر کمتر پخت می‌شود
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوسفند =۱۳۰ گرم، چرخ شده و بدون چربی
آرد نخودچی=۱ پیمانه
نمک و فلفل =به مقدار لازم
زردچوبه =۱ قاشق چای‌خوری
نعناع خشک= ۲ قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذاخوری
آب =۵ پیمانه
پیاز متوسط = ۱ عدد، خرد شده
پیاز متوسط =۱ عدد، رنده شده
طرز تهیه:
مرحله ۱ – در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ شده، آرد نخودچی، پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و ۱ قاشق از نعناع را با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله ۲ – ۱ پیمانه سرخالی از آب را آرام آرام به مخلوط گوشت افزوده و با دست ورز دهید تا وقتی بدست نچسبد.

مرحله ۳ – از مایه گوشت به اندازه گردو برداشته و گرد کرده، در بشقابی با فاصله بچینید و کنار بگذارید.

مرحله ۴ – در قابلمه متوسطی پیاز خرد شده را با کمی روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل، نمک، مابقی نعناع و رب گوجه فرنگی را افزوده و مقداری تفت دهید، آب را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.

مرحله ۵ – قرمزه های آماده شده را آرام داخل آب جوش انداخته و بدون در به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس درب قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم‌تر کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت یا کمی بیشتر قرمزه ها پخته شوند. قرمزه نخودچی را داخل ظرف مورد نظر کشیده و همراه با ترشی لیته و نان تازه سرو نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top