سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

قطاب سیب و دارچین

مواد اولیه :


  • کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • ماست دو قاشق غذاخوری
  • پودر شکر یک پیمانه
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
  • دارچین یک قاشق مرباخوری
  • آرد به میزان لازم

مواد داخل قطاب:

 سیب                                                                                                                              سه عدد

 شکر                                                                                                                           نصف پیمانه

 گردوی خردشده                                                                                                             نصف پیمانه

 پودر قند برای تزئین                                                                                                                                به میزان لازم

طرز تهیه خمیر:

کره را به همراه روغن مایع مخلوط می‌‌کنیم، سپس ماست را اضافه کرده و هر سه را به خوبی هم می‌‌زنیم سپس آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و دارچین را اضافه می‌‌کنیم تا خمیر به دست بیاید. خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می‌‌دهیم.

طرز تهیه قطاب:

سیب‌ها را رنده‌کرده در داخل قابلمه می‌‌ریزیم و روی آن شکر اضافه می‌‌کنیم و با حرارت کم می‌‌پزیم تا آب سیب کاملا کشیده شود حرارت را خاموش کرده گردوی خردشده را می‌‌افزاییم.

از خمیر به اندازه گردو برداشته، مواد آماده شده را وسط آن قرار می‌‌دهیم و به صورت قطاب می‌‌پیچیم و در فر با ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار می‌‌دهیم، بعد از پخت روی آن را با پودر قند تزئین می‌‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top