یکشنبه , ۲۶ آذر ۱۳۹۶

قطاب

مواد اولیه :


  • زرده تخم‌مرغ دو عدد
  • روغن و ماست از هر کدام چهار قاشق سوپخوری
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
  • آرد سفید ۱۵۰ گرم

 

طرز تهیه:

پسته، پودر قند و هل را مخلوط کنید سپس خمیر را به قطر نیم‌ سانتی متر باز کرده و با قالب به شکل‌های مختلف برش زده و یک قاشق مرباخوری از مواد داخل قطاب را وسط خمیر بگذارید و دوطرف خمیر را روی هم گذاشته و دو لبه خمیر را به شکل گره به هم بچسبانید. سپس قطاب‌ها را داخل روغن قوطه‌ور سرخ کرده و درون صافی روغن اضافی آن را گرفته و داخل پودر قند بغلتانید در ظرفی مناسب چیده و کمی پودر پسته روی قطاب‌ها بپاشید.

مواد لازم مایه داخل قطاب:

 پسته خام‌چرخ‌کرده                                                                                      ۳۰۰ گرم

 پودر قند                                                                                                    ۱۱۰ گرم

 هل                                                                                                یک قاشق مرباخوری

 طرز تهیه خمیر:

مواد خمیر قطاب را با همزن زده تا خمیر یک‌دست و نرم شود سپس داخل ظرف مناسب گذاشته روی آن را پوشانده و به مدت سه ساعت در یخچال استراحت دهید تا خمیر آماده شده یا اصطلاحا ور بیاید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top