شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

قطعات ماهی سرخ شده

مواد لازم:
پیاز=۱ عدد متوسط
سیر=۲ حبه
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز=کمی
تخم مرغ=۱ عدد
ماهی تازه=۲ قطعه
آرد سفید=به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ ماهی را به قطعات کوچک به صورت مربع خرد کنید.
۲٫ بقیه مواد را در مخلوط کن ریخته با هم خوب مخلوط کنید.
۳٫ قطعات ماهی را در ظرف ریخته مواد را روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید.
۴٫ ظرف را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد جذب ماهی شود.
۵٫ آرد را در ظرفی ریخته سپس قطعات ماهی را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ کنید.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

۶٫ قطعات ماهی سرخ شده را می توانید با برنج میل کنید.

 

 

 

 

 

 

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top