مواد اولیه :
آرد ۱۲۵ گرم
کره ۹۰ گرم
شکر ۳۰ گرم
زرده تخممرغ یک عدد
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
وانیل ۸/۱قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
شکلات تختهای سیاه و سفید به میزان لازم
طرز تهیه:
کره، شکر و نمک را با همزن برقی میزنیم تا رنگ آن روشن شود. زرده تخممرغ را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه سفید رنگ شود. وانیل، آرد و بیکینگپودر را کمکم افزوده و هم میزنیم. خمیر به دست آمده را داخل کیسه فریزر گذاشته و در یخچال ۳۰ دقیقه استراحت میدهیم.
خمیر را بین دو نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز میکنیم و با قالب قلب شکل قالب زده و روی سینی فر چرب شده قرار میدهیم و مجددا در یخچال میگذاریم. سپس در فر گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵-۱۳ دقیقه میپزیم. بعد از سرد شدن کامل با شکلات تزیین مینماییم.
نکتــه:
برای استفاده از شکلات تختهای آن را به روش بنماری(بخار آب) ذوب کرده و سپس شیرینی را با آن تزیین میکنیم.