سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

قلب های شکلاتی

مواد اولیه :


آرد                                                ۱۲۵ گرم

 کره                                                ۹۰ گرم

 شکر                                                ۳۰ گرم

 زرده تخم‌مرغ                                                یک عدد

 بیکینگ‌پودر                                   یک قاشق چایخوری

 وانیل                                                 ۸/۱قاشق چایخوری

 نمک                                                یک قاشق چایخوری

 شکلات تخته‌ای سیاه و سفید            به میزان لازم

طرز تهیه:

کره، شکر و نمک را با همزن برقی می‌زنیم تا رنگ آن روشن شود. زرده تخم‌مرغ را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا مایه سفید رنگ شود. وانیل، آرد و بیکینگ‌پودر را کم‌کم افزوده و هم می‌زنیم. خمیر به دست آمده را داخل کیسه فریزر گذاشته و در یخچال ۳۰ دقیقه استراحت می‌دهیم.

خمیر را بین دو نایلون با وردنه به ضخامت نیم سانتی‌متر باز می‌کنیم و با قالب قلب شکل قالب زده و روی سینی فر چرب شده قرار می‌دهیم و مجددا در یخچال می‌گذاریم. سپس در فر گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵-۱۳ دقیقه می‌پزیم. بعد از سرد شدن کامل با شکلات تزیین می‌نماییم.

نکتــه:

برای استفاده از شکلات تخته‌ای آن را به روش بن‌ماری(بخار آب) ذوب کرده و سپس شیرینی را با آن تزیین می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top