جمعه , ۹ آبان ۱۳۹۹

قلیه ماهی جنوب

مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده = ۱ کیلو
سیر = یک بوته
سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۳۰۰ گرم
تمبر هندی = نصف بسته
پیاز = ۱ عدد متوسط
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه = ۱ قاشق غذاخوری
گوجه رنده شده = ۱ عدد متوسط
طرز تهیه:
پیاز خرد شده را با کمی روغن در قابلمه تفت می دهیم و سپس سیر و سبزی را در آسیاب سبزی خورد کن ریخته و کاملا خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا رنگ سبزی تیره شود.بعد از آن رب و گوجه رنده شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.سپس آب به مخلوط فوق اضافه می کنیم و می گذاریم خورش جا بیافتد.تمرهندی ها را با آب جوش مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا گوشت آن در آب حل شود.هسته ها را جدا کرده و داخل خورش می ریزیم.ماهی های پاک شده را که در این غذا از ماهی های بدون استخوان مانند شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه را جدا گانه به مخلوط آرد و زورچوبه و ادویه آغشته می کنیم و در ماهیتابه سرخ می کنیم.و به خورش اضافه می کنیم.اگر خورش لعاب لازم را نداشت کمی آرد در نیم استکان آب حل کرده و به خورش اضافه می کنیم.فلفل زیاد فراموش نشود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top