مواد لازم:
ماهی پوست گرفته و پاک شده = ۱ کیلو
سیر = یک بوته
سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۳۰۰ گرم
تمبر هندی = نصف بسته
پیاز = ۱ عدد متوسط
زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه = ۱ قاشق غذاخوری
گوجه رنده شده = ۱ عدد متوسط
طرز تهیه:
پیاز خرد شده را با کمی روغن در قابلمه تفت می دهیم و سپس سیر و سبزی را در آسیاب سبزی خورد کن ریخته و کاملا خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا رنگ سبزی تیره شود.بعد از آن رب و گوجه رنده شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.سپس آب به مخلوط فوق اضافه می کنیم و می گذاریم خورش جا بیافتد.تمرهندی ها را با آب جوش مخلوط کرده خوب هم می زنیم تا گوشت آن در آب حل شود.هسته ها را جدا کرده و داخل خورش می ریزیم.ماهی های پاک شده را که در این غذا از ماهی های بدون استخوان مانند شوریده- سنگسر- هامور و حلوا سیاه را جدا گانه به مخلوط آرد و زورچوبه و ادویه آغشته می کنیم و در ماهیتابه سرخ می کنیم.و به خورش اضافه می کنیم.اگر خورش لعاب لازم را نداشت کمی آرد در نیم استکان آب حل کرده و به خورش اضافه می کنیم.فلفل زیاد فراموش نشود.
برچسب زده شده با :خورش قلیه ماهی خورش ماهی دستور قلیه ماهی جنوب طرز تهیه قلیه ماهی غذا با ماهی غذای جنوبی غذای محلی قلیه ماهی قلیه ماهی بندر عباس قلیه ماهی بوشهری قلیه ماهی جنوبی