شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

قیمه نثار قزوین

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
گوشت مغز ران گوسفندی =۵۰۰ گرم
برنج = ۶ پیمانه
زرشک = ۲ قاشق غذاخوری
شکر =۱ قاشق‏ غذاخوری
پیاز داغ =۲ قاشق‏ غذاخوری
رب گوجه ‏فرنگی =۱ قاشق‏ غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده= ۱ قاشق‏ غذاخوری
خلال بادام =۱ قاشق ‏غذاخوری
خلال پسته=۱ قاشق‏ غذاخوری
گلاب =۱ قاشق‏ غذاخوری
دارچین، هل، زیره = ۱ قاشق‏ غذاخوری
کره =۱۰۰گرم
زعفران آب گرفته غلیظ =۱ قاشق‏ غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه =به میزان لازم
این غذا یک غذای خوشمزه سنتی قزوینه و امیدوارم ازش لذت ببرین…
طرزتهیه:
برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

مواد فوق را با ۲ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

تزیین:

برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.

روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top