دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

قیمه پلو

مواد لازم:
روغن=۱۰۰ گرم
پیاز=۲ عدد (۲۵۰ گرم)
گوشت گوسفند= ۳۵۰ گرم
زردچوبه= یک قاشق چایخوری
فلفل= نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= یک قاشق غذاخوری
لپه=۷۰ گرم
پودر فشرده مگی= یک بسته
آب=۷۵۰ میلی لیتر
نمک= یک قاشق چایخوری
برنج= ۴ پیمانه
طرز تهیه:
روغن را حرارت داده و پیاز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود
گوشت را به قطعات کوچک برش داده و ۵ دقیقه همراه با پیاز تفت دهید.
زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت دهید.
لپه را یک ساعت در آب خیس کرده سپس آب آن را جدا کرده و به بقیه مواد اضافهکنید.
پودر فشرده مگی را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید.
آب را اضافه کرده و ۲-۱ ساعت حرارت دهید.
مخلوط را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده سپس به قابلمه کمی روغن اضافه کرده و برنج و مخلوط را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
قابلمه را با دمی بپوشانید و ۴۵-۳۰ دقیقه حرارت دهید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top