جمعه , ۲۸ خرداد ۱۴۰۰

قیمه پیچاق(غذای محلی اردبیل)

 

مواد لازم :
گوشت قیمه ای =۳۵۰ گرم
پیاز سرخ شده= ۱ کیلو
خلال بادام= ۱۵۰ گرم
نمک ،فلفل و ادویه و زعفران= به میزان لازم
تخم مرغ= ۶ عدد
طرز تهیه :
گوشت را با پیاز کمی پخته ، پیاز سرخ شده را با خلال بادام کمی تفت می دهیم . نمک ، فلفل و ادویه و کمی زعفران اضافه کرده می گذاریم تا کمی جا بیفتد (۵ دقیقه ) این مواد را به گوشتی که نصف استکان آب داشته باشد اضافه می کنیم ، می گذاریم کاملا جا بیفتد در انتهای پخت به تعداد نفرات تخم مرغ وسط این خورشت می شکنیم .با قاشق روی تخم مرغها را زعفران می دهیم . بعد از بسته شدن تخم مرغ غذا را در ظرف سرو می کنیم .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top