پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

کامکوات‌

مواد اولیه :


میوه کامکوات                                 ۵۰۰ گرم

 شکر                                            ۴۰۰ گرم

 آب                                               دو پیمانه

 جوهرلیمو                     نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه

کامکوات‌ها را شسته، سپس با یک سوزن درشت آنها را سوراخ می‌‌کنیم. در یک قابلمه آب را جوش آورده و کامکوات را در آب می‌ریزیم تا به مدت ۱۵ دقیقه بجوشد.

بعد از آب جوش خارج کرده و در صافی می‌ریزیم. سپس در ظرف بزرگی آب ریخته آنها را به مدت ۲۴ ساعت در آب قرار می‌دهیم. آب آن را چند بار عوض می‌کنیم تا تلخی کامکوات گرفته شود.

شکر و آب را در قابلمه می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا شکر در آب حل شود و شربت قوام بیاید، کامکوات‌ها را در شربت می‌ریزیم تا به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و شربت به خورد میوه برود. جوهرلیمو را در آخر اضافه نموده و بعد از روی حرارت بر می‌داریم. وقتی که سرد شد در ظرف شیشه‌ای نگه‌داری می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top