یکشنبه , ۲ مهر ۱۳۹۶

کاپ کیک شکلات و پنیر

مواد اولیه :


  • آرد ۱۹۵ گرم (۱/۵ پیمانه)
  • شکر قهوه‌ای ۲۱۰ گرم (یک پیمانه)
  • پودر کاکائو ۳۰ گرم ( ۱/۳پیمانه)
  • جوش‌شیرین یک قاشق چایخوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری

مواد رویه پنیری:

پنیر خامه‌ای                         ۲۲۷ گرم (به دمای محیط رسیده باشد)

شکر                                                                                ۶۵ گرم

 تخم مرغ                                                                            یک عدد

وانیل                                                                         نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه رویه پنیری:

پنیر خامه‌ای که قبلا آن را به دمای محیط رسانده بودید را با همزن بزنید تا کمی نرم شود. بعد شکر، تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ کرم مانندی پیدا کند. و آن را کنار بگذارید.

مواد مایع:

روغن مایع                                                                                    ۱/۳ پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)

آب                                                                                     یک پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)

سرکه سفید                                                                                 یک قاشق سوپخوری

تهیه کاپ کیک:

مواد خشک را مخلوط و در ظرف دیگر نیز مواد مایع را با هم مخلوط کنید. وسط مواد خشک را گود کرده، مواد مایع را به آرامی داخل آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. دقت کنید زیاد مایه را هم نزنید فقط مخلوط کنید. بعد روی قالب‌های مافین (۱۲ عدد) کاغذ انداخته و آنها را چرب کنید و هر قالب را از مواد پر کنید و در مرکز هر کدام یکی، دو قاشق از مواد رویه پنیری، بریزید. قالب‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد، قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت، یک خلال چوبی را در قسمت کاکائویی فرو ببرید. اگر از مواد چیزی به خلال نچسبید، پخته است.

 نکته:

در صورت در دسترس نبودن شکرقهوه‌ای، می‌توان از شکر سفید استفاده کرده و همچنین در صورت نداشتن سرکه‌سفید می‌توان از سرکه قرمز استفاده کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top