موادلازم:
گوشت فیله گوساله= ۲۰۰گرم
پیازخلالی= ۲عددبزرگ
زیتون= ۱۰۰گرم
قارچ= ۱۰۰گرم
فلفل دلمه ای= ۱عددخلالی
ادویه کاری =۱ق.چ.خ
زعفران= کمی
نمک وفلفل= به مقدارلازم
طرزتهیه:
۱. گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید.وبازیتون ، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.
۲. قارچهارا بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید . کدو راهم به همین صورت ببرید
۳. اکنون درون سیخهای چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت ، یک تکه کدو و یک تکه قارچ بزنید .
۴. پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخها درون آن بچینید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.
نکته:
ـ برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیارمناسبی میباشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله رابا سینه مرغ عوض کنید ، ودرهنگام پخت بجای استفاده ازروغن ازکمی مخلوط رب گوجه فرنگی،آب وآب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید. حذف نمک هم فراموش نشود.
برچسب زده شده با :ترش کباب طرز تهیه کباب طرز تهیه کباب ترش كباب ترخون كباب مراكشي کباب کباب ترش کباب ترش شمال کباب ترش گیلان کباب ترش محلی کباب ذغالی کباب سنتی کباب شمالی کباب کردن کباب محلی گوشت کبابی