سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

کبسه

مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
گوشت ماهیچه=نیم کیلو
چوب دارچین=۱ تکه
برگ بو=۱ عدد
سیر=۳ حبه
میخک=۳ عدد
پیاز بزرگ=۱ عدد
هل=۲ حبه
هویج=۱ عدد
سیر رنده شده=۲/۱ قاشق سوپخوری
کره=۵۰ گرم
پیاز نگینی شده=۱ پیمانه
پودر زنجبیل=۱ قاشق سوپخوری
لیموعمانی=۳ عدد
ادویه،پودرکاری=۱ و ۲/۱ قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شده=۴ قاشق سوپخوری
زردچوبه=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
برنج=۴ پیمانه
گوجه فرنگی=۳ عدد
آب گوشت=۲ پیمانه
آب=۳ پیمانه
بادام،صنوبر و کشمش=از هر کدام ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع=به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ ماهیچه را شسته ،به اندازه ای که روی آن را بگیرد آب بریزید. وقتی آب جوشید کف آن را بگیرید سپس دارچین،برگ بو،سیر،میخک،هویج،پیاز و هل را به آن اضافه کرده و بگذارید ماهیچه کاملا پخته شود و حداقل ۲ لیوان آب گوشت بماند.
۲٫ نیمی از کره و ۱ قاشق روغن مایع در قابلمه ریخته و سیر رنده شده را اضافه کنید کمی تفت دهید سپس پیاز را اضافه کرده و کمی که تفت داده شده پودر زنجبیل را اضافه کنید.
۳٫ لیموعمانی سوراخ شده،زردچوبه،ادویه و پودرکاری را اضافه کرده،کمی تفت دهید.
۴٫ گشنیز،گوجه فرنگی،نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را کمی تفت دهید.
۵٫ آب گوشت را اضافه کنید.
۶٫ وقتی مواد جوشید حرارت را ملایم کرده و بگذارید به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه مواد با هم پخته شوند،سپس برنج را اضافه کرده و آب را به برنج اضافه کنید.
۷٫ نمک و روغن را به اندازه لازم اضافه کرده و وقتی برنج جوشید حرارت آن را کم کنید و بگذارید برنج دم بکشد.
۸٫ صنوبر و بادام پوست گرفته و کشمش را تفت داده،کنار بگذارید.
۹٫ ماهیچه پخته شده را در ظرفی بگذارید.
۱۰٫ بقیه کره را آب کرده و با کمی ادویه روی گوشت بمالید. ۱ استکان آب ماهیچه اضافه کرده و در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود(مواظب باشید گوشت خشک نشود).
۱۱٫ وقتی برنج دم کشید آن را در دیس کشیده ماهیچه را روی برنج قرار داده و با بادام،صنوبر و کشمش روی برنج را بپوشانید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top