پنج شنبه , ۱ مهر ۱۴۰۰

کبــاب تابه‌ای با لپه

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده= ۲۵۰ گرم
لپه پخته‌شده= ۱۵۰ گرم
مرزه خردشده =۸۰ گرم
آرد نخودچی= دو قاشق سوپخوری
روغن مایع= ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ= یک عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
لپه پخته‌شده را پس از سرد شدن با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کنید، تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و با دست ورز دهید. تمام مواد را چرخ کرده تا لپه و گوشت به خورد هم برود سپس سبزی خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. به اندازه نارنگی برداشته و در کف دست گرد کرده و همانند شامی صاف و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top