دوشنبه , ۱۰ آذر ۱۳۹۹

کبه

مواد لازم:
برنج=۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده=۲۰۰ گرم
آب=۳ پیمانه
سیب زمینی متوسط پخته=۱عدد
زعفران دم کرده=۱فنجان
زرشک=۱فنجان
پیاز متوسط رنده شده=۱ عدد
آرد برنج=۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذا خوری
ادویه و نمک= به میزان لازم
طرز تهیه:
مواد میانی کبه : پیاز رنده شده را به همرا گوشت چرخ کرده و روغن خوب سرخ میکنیم و بعد ادویه و نمک و رب را اضافه کرده و در آخر زرشک را با مواد مخلوط میکنیم.
خمیر کبه : برنج را با ۳ پیمانه آب و کمی نمک به همراه ۱ فنجان زعفران میپزیزم تا وقتی که برنج اصلا آب نداشته باشد و کاملا نرم نرم باشد برنج و سیب زمینی پخته را در غذا ساز یا چرخ گوشت میریزیم تا کاملا نرم و یکدست شود .
دست خود را با کمی آب سرد مرطوب کرده و از مواد خمیری به اندازه ۱ گرده برداشته و بادست آنرا پهن میکنیم کمی از مواد گوشتی را وسط خمیر میگذاریم و با دست مرطوب بهش فرم میدهیم همه آنها را آماده کرده درون یک سینی می چینیم در یک ظرف کوچک با دیواره بلند یا سرخ کن با روغن نسبتا زیاد ی میریزیم روغن باید داغ شود بعد کبه ها را یکی یکی سرخ میکنیم .
نکته – حتما باید وقتی کبه را درون روغن گذاشتیم کمی زمان داده شود تا کبه ها حالت بگیرند بعد آنها را جا به جا کرد وگرنه از هم میپاشد .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top