سه شنبه , ۳۱ فروردین ۱۴۰۰

کتلت تو پُر

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده= ۳۰۰ گرم
تخم‌مرغ و پیاز= از هر کدام یک عدد
آرد سیب‌زمینی و نمک و فلفل= به میزان لازم
جعفری خردشده =سه قاشق غذاخوری
گردو خردشده= ۱۰۰ گرم
روغن برای سرخ کردن =به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ‌کرده و تخم‌مرغ کاملا مخلوط می‌کنیم. نمک و فلفل زده. آرد سیب‌زمینی را تا جایی اضافه می‌کنیم که مواد کتلت کمی قوام یابد ( در حد سه قاشق غذاخوری). سپس از مایه توپ‌هایی به اندازه گردو برداشته و کف ظرفی گرد باز می‌کنیم و کمی از مخلوط جعفری و گردو در مرکز آن قرار داده و به صورت رول بسته و در روغن هر دو طرف آن را سرخ می‌کنیم.
نکتــه:
در صورت تمایل به مخلوط جعفری و گردو دو عدد تخم‌مرغ آب‌پز رنده‌شده می‌توان اضافه کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top