
مواد لازم:
گوشت چرخکرده= ۱۵۰ گرم
بلغور گندم پخته و عدس پخته= از هر کدام یک پیمانه
آرد سوخاری= دو قاشق غذاخوری
پیاز= دو عدد
سیر= چهار حبه
زیره= یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید و آن را با گوشت چرخکرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید. نمک، فلفل، زیره و آرد سوخاری را اضافه کرده و مخلوط کنید. (میتوانید عدس را به صورت پوره یا به همان شکل استفاده کنید.) از مواد به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس با سیبزمینی خلال و سرخشده سرو کنید.
نکته:
این کتلت را با سس هم میتوانید سرو کنید در این صورت دو عدد گوجهفرنگی رندهشده و یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را با کره تفت داده و روی کتلت بریزید.