مواد اولیه :
- برنج یک پیمانه
- تخممرغ و پیاز از هر کدام یک عدد
- گوشت چرخکرده ۷۵ گرم
- رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
- تخممرغ پخته و رندهشده یک عدد
- سیر یک حبه
- ادویه، نمک و فلفل به میزان لازم
- آرد و روغن و زعفران به میزان لازم
کروکت برنج
غذای عربی
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس، پس از کمی پختن آن را چرخ کرده تا کاملا نرم شود. تخممرغ، نمک، فلفل و زعفران به آن زده و خوب چنگ بزنید تا کاملا چسبندگی پیدا کند.
پیاز رندهشده را تفت داده تا طلایی شود، گوشت را به آن اضافه کرده با سیر و رب گوجهفرنگی تفت دهید. یک استکان آب افزوده تا بپزد سپس تخممرغ رندهشده را همراه ادویه به آن بیفزایید.
کف دستتان را آردی کرده، یک گلوله از خمیر را برداشته در کف دست باز کنید و مواد را داخل آن گذاشته و آن را ببندید بعد با مقدار کمی روغن در تابه سرخ کنید.