مواد اولیه :
کــیک خــرما و گــردو
مـواد لازم
آبجوش: یک پیمانه (۱۶۰ میلیلیتر)
خرما خرد شده: دو پیمانه (۳۰۰ گرم)
کره: ۳/۴ پیمانه (۱۲۰ گرم)
شـکر: یک پیمانه
تخممرغ: دو عدد
وانیل شکری: ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد الک شده: دو پیمانه
بیکینگپودر: سه قاشق چایخوری
نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
مغز گردو خرد شده: نصف پیمانه (۸۰ گرم)
پودر قند برای تزیین: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم میکنیم. خرماها را داخل آب جوش ریخته و میگـذاریم تا سرد شود.
کره و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی هم میزنیم تا به صورت کرم در آید. تخممرغها را یکییکی به مخلوط کره اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم تا مایه صافی به دست آید. وانیل شکری، آرد، بیکینگپودر و نمک را به همراه خرما (و آب آن) به ترتیب به مواد بالا اضافه میکنیم و پس از اضافه کردن هر یک از مواد، یک دقیقه آن را هم میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شود. گردو را به خمیر آماده شده اضافه و مخلوط میکنیم. کف و دیواره قالبی را با روغن چرب میکنیم. خمیر آماده شده را به طور یکنواخت داخل قالب پهن کرده و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر میپزیم. سپس از فر درآورده، پس از پنج دقیقه روی پنجره فلزی قرار میدهیم و پس از این که خنک شد روی آن را با پودر قند، گردو و مقداری خرما تزیین میکنیم.