یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

کــیک خــرما و گــردو

مواد اولیه :



کــیک خــرما و گــردو

مـواد لازم

 آب‌جوش:                                      یک پیمانه (۱۶۰ میلی‌لیتر)

خرما خرد شده:                                 دو پیمانه (۳۰۰ گرم)

کره:                                             ۳/۴ پیمانه (۱۲۰ گرم)

شـکر:                                           یک پیمانه

تخم‌مرغ:                                        دو عدد

وانیل شکری:                                 ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد الک شده:                                  دو پیمانه

بیکینگ‌پودر:                                 سه قاشق چایخوری

نمک:                                          ۱/۸ قاشق چایخوری

مغز گردو خرد شده:                        نصف پیمانه (۸۰ گرم)

پودر قند برای تزیین:                      به میزان لازم

روغن:                                       به میزان لازم

طرز تهیه

 فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم. خرماها را داخل آب جوش ریخته و می‌گـذاریم تا سرد شود.

کره و شکر را در ظرف مناسبی ریخته و با همزن برقی هم می‌زنیم تا به صورت کرم در آید. تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مخلوط کره اضافه کرده و به هم‌‌زدن ادامه می‌دهیم تا مایه صافی به دست آید. وانیل شکری، آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را به همراه خرما (و آب آن) به ترتیب به مواد بالا اضافه می‌کنیم و پس از اضافه کردن هر یک از مواد، یک دقیقه آن را هم می‌زنیم تا کاملا صاف و یک‌دست شود. گردو را به خمیر آماده شده اضافه و مخلوط می‌کنیم. کف و دیواره قالبی را با روغن چرب می‌کنیم. خمیر آماده شده را به طور یکنواخت داخل قالب پهن کرده و به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر می‌پزیم. سپس از فر درآورده، پس از پنج دقیقه روی پنجره فلزی قرار می‌دهیم و پس از این که خنک شد روی آن را با پودر قند، گردو و مقداری خرما تزیین می‌کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top