مواد اولیه :
- کره ۱۵۰ گرم
- تخممرغ سه عدد
- شکر ۳۰۰ گرم
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- آب ۴۰ سیسی
- آرد سفید یک کیلوگرم
- شیر خشک ۴۰ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
- پودرجوزهندی نصف قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
- شربت بار یا گلوکز ۸۰ گرم
مواد لازم مغز کلوچه:
آرد یک پیمانه یا ۱۵۰ گرم
آب دو پیمانه یا ۳۲۰ سیسی
پودرنشاسته گل یک پیمانه یا ۱۲۰ گرم
شکر دو پیمانه یا ۳۰۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
پودر نارگیل دو و نیم پیمانه یا ۲۶۰ گرم
زرده تخممرغ یک عدد
شربت بار یا گلوکز یک قاشق سوپخوری
پودر پسته ۱/۴ پیمانه
پودرهل نصف قاشق سوپخوری
پودر دارچین نصف قاشق سوپخوری
گردو خرد شده ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه برای ۲۰ عدد کلوچه:
کره و تخممرغ را با همزن بزنید، شکر و روغن مایع را اضافه کنید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا دانههای شکرحل شود. آب، شربت بار، شیر خشک، وانیل، بیکینگپودر و جوزهندی را اضافه کرده ومخلوط کنید تا خمیری لطیف که به دست نچسبد آماده شود. خمیر را یکبار چرخ کنید تا کاملا یکدست شود، با نایلون پوشانده و حدود پنج یا شش ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید. دراین فاصله مغزی کلوچه را آماده کنید. آرد را در یک پیمانه آب و نشاسته را نیز در یک پیمانه دیگر با آب حل کنید. هر دو را به قابلمهای منتقل کرده و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از کمی هم زدن، شکر و شربتبار را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مثل ماست چکیده سفت شود. وانیل را اضافه کرده سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و با پودرنارگیل مخلوط کنید تا روی حرارت سفت شود. مواد را به سه قسمت تقسیم کنید قسمتی را به همان شکل با طعم نارگیل کنار بگذارید قسمتی را با گردو خرد شده به همراه دارچین مخلوط کنید قسمت دیگر را پودر پسته به همراه پودرهل اضافه کرده مخلوط کنید. دراین حالت شما سه مغزی مختلف خواهید داشت. از مواد به اندازه یک گردو کوچک برداشته و در دست گلوله کنید و داخل بشقاب بچینید. از خمیر کلوچه گلولهای به اندازه نارنگی درست کنید. گلوله را به صورت دایره باز کرده از مواد مغزی یک عدد میان خمیر گذاشته و روی مغزی جمع کرده، در دست دوباره گلوله کنید و روی میز قرار داده مهر بزنید. به این ترتیب از تمام مغزیها درون خمیر خود قرار دهید و مهر کنید تا تمام شود. کلوچهها را با فاصله دو سانتیمتر در سینی فری که از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد چیده و به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.