شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹

کوشـــاری

مواد اولیه :

  • برنج دو پیمانه
  • ماکارونی فرمی و عدس از هر کدام ۱/۴پیمانه
  • روغن و نمک به میزان لازم

کوشـــاری


برنج و مــاکـارونی

غذای کشور مصر

مواد لازم برای تهیه سس کوشاری:

 پیاز خلال‌شده                                                                                 یک عدد

 سیر له‌شده                                                                                         دو حبه

 رب گوجه‌فرنگی                                                                       یک قاشق غذاخوری

 آب                                                                                                نصف پیمانه

 نمک و فلفل                                                                                             به میزان لازم

پودر چیلی                                                                            نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کوشاری یک غذای مصری و بی‌نظیر است. تورو خدا نگید از خودش تعریف می‌کنه شما هم اگر یک‌بار این کوشاری را درست کنید مشتری دائمی‌اش می‌شوید. فقط یک نکته باید بگم که غذای کوشاری تند و تیز است. اگر معده‌تان به غذاهای تند عادت دارد، درست کنید و به همراه خانواده میل کنید، وگرنه بخوانید و بروید صفحه بعد.

برنج را در روغن ریخته و مقداری تفت داده عدس و ماکارونی آبکش‌شده را اضافه می‌کنیم. پس از دوبار هم زدن نمک را افزوده و همراه آب به طریق کته آن را درست می‌کنیم. پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم وقتی طلایی شد سیر و ادویه‌های دیگر را اضافه کرده و یک دقیقه تفت می‌دهیم. سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و پس از هم زدن آب و نمک را می‌افزاییم و می‌گذاریم تا کمی غلیظ شود. پس از آماده شدن برنج آن را در دیس کشیده و سس را روی آن می‌زنیم. کوشاری آماده خوردن است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top